top of page

våra INNEHAV

Ullersbro Logo.png

ULLERSBRO

Via innehavet i utvecklingsbolaget Ullersbro, äger Pon'tus indirekt andelar dels i stålbolaget VSAB, dels i bostadsutvecklingsföretaget Västersol AB, som projekterar bostadsrätter i Tjuvkils By i Bohuslän. 

 

Klicka på loggan för att läsa mer om innehavet i Ullersbro

Mysinge Logga Bird.JPG

MYSINGE SKOG

Via dotterbolaget Mysinge Skog Aktiebolag, äger Pon'tus  skog om ca 200 ha med två stycken vindkraftverk på i Uppvidinge kommun i Småland. 

Klicka på loggan för att läsa mer om innehavet i Mysinge Skog 

Golvprofil.JPG

GOLVPROFIL I FALKÖPING

Golvprofil levererar utrustning till golvläggare (B2B) och har kontor och lager i Falköping. Bolaget, som är den tredje största aktören i sin bransch, grundades av David Karlsson och hans far, Anders. David, som är huvudägare och entreprenör, stöttas finansiellt av ett konsortium av tre bolag, varav Pon'tus är ett. Syftet med kapitalanskaffningen är att genomföra en tillväxtplan som förväntas ge Golvprofil betydande marknadsandelar de närmsta åren.  

Klicka på loggan för att läsa mer om innehavet i Golvprofil

Porslinsfabriken 2.JPG

porslinsfabriken i lidköping

I Rörstrands porslinsfabriks gamla lokaler i Lidköping i Västergötland, finns en skärva av den forna fabrikstillverkningen kvar i form av Porslinsfabriken i Lidköping. Fabriken drivs av ett hårt arbetande gäng med stort yrkeskunnande, som stoltserar med att

legotillverka keramik åt kvalitetsvarumärken som bl.a. Svenskt tenn, Waldemarsudde, Skultuna och Gysinge. 

 

 

Klicka på loggan för att läsa mer om innehavet i Porslinsfabriken

bottom of page